Hver uge

Kirke alle ugens dage - for børn, unge, voksne og seniorer

Det sker

KIB start

Vi ønsker at alle, som har lyst til at blive en del af Kirkeibyen, får den allerbedste start! KIB-start er for dig der ikke er i en KIB-gruppe, men godt kunne tænke dig det. KIB-start er også for dig, der er ny og gerne vil lære nogle at kende. Vi mødes hver 2. onsdag (i ulige uger) fra kl. 18:30-20:30 i Kirkeibyens mødelokale på 1. sal i Samværket.

Gudstjeneste (dansk)

Hver søndag kl. 10.30 har vi gudstjeneste. Der er program for børnene: Minikirke - 3-5 år hver søndag, og Børnekirke 6-9 år og Tweens 10-13 år i hver søndag. (skoleferier er undtaget) Der er plads og tid til fællesskab over en kop kaffe før og efter morgengudstjenesten fra kl 9.45. Hvis du ikke kan komme til kirke, kan du altid se med på kirkens Youtube kanal eller Facebookside via livestream kl 10.30.

Community

Besøgstjeneste

Har du brug for et besøg? Er du syg, eller står du i en anden akut eller sårbar situation, og har brug for et besøg - Så vil vi gerne tilbyde, at en fra vores besøgsteam i Kirkeibyen tager kontakt til dig! Kontakt kirkens kontor på mail: info@kirkeibyen.dk, eller på tlf nr. 24342615 (man-tor kl.9-13)

South City Gospel Choir

South City Gospel Choir blev grundlagt i sept. 2009. Koret synger moderne gospel , men også nogle af de gamle, velkendte klassikere. Vi øver hver mandag kl. 19.30 - 21.30 i Kirkeibyen. De første to gange er gratis prøvegange. Koret har bl.a. været på turne i London og i Rumænien og udgav i 2019 musikvideoen "You Are Faithful" i forbindelse på korets jubilæum. Koret ledes af Steffen Bay.

Me&God

Er du nysgerrig på tro og den kristne fortælling, så meld dig til Me&God. Vi mødes i uformelle omgivelser i café Nærværket. Her er der plads til alle spørgsmål. Vi får trukket en rød snor gennem bibelen lige ind i din egen situation. Vi samles ca. 12 på hvert hold så der er rum til samtale. MG er 5 onsdage aftener som også inkl. kage og fællesskab. Pris 50,- Tilmelding på linket herunder.

Sunday service (in English)

Kolding is an increasingly international city with many people coming from all over Europe and the world to study, work, and live in Denmark. Kirkeibyen is a church for the city, and so every Sunday evening we have an international church service This service is in English and afterwards we open the Cafe for great food, coffee, boardgames, and good chats with friends. Looking forward to seeing you! Every Sunday 7 pm.

KIB Familie

KIB Familie - et fællesskab med fokus på tro og børnefamilier KIB Familie står på 3 centrale S’er: Samle - Styrke - Spise, da vi tror, at netop disse er særligt værdiskabende i en indholdsrig familiehverdag. KIB Familie inviterer til 6 familieaftner i foråret ’24 med ønsket om at skabe en ramme, hvor vi som forældre kan inspirere hinanden om familie- og trosliv.

KIB grupper

De mindre fællesskaber i Kirkeibyen

Om du er ny i troen eller kirken, eller om du har været kristen i mange år, er KIB-grupper noget for dig! KIB grupper er et mindre fællesskab, som mødes hver anden uge for at tale om tro, dele liv og bede sammen. Tilmelding kan ske pr. mail kibgrupper@kirkeibyen.dk

KIB bøn - for alle

Hver mandag kl. 19.00-20.00.

Cafétræf

For alle

Til Cafétræf er der sang og musik, foredrag, undervisning, vidnesbyrd, bøn og fællesskab. Tirsdage i ulige uger kl. 14.30-16.30. Vel mødt!

Det sker for børn og unge

Forældrerum

0-2 år

Forældrerum er et lege- og pasningsrum for forældre og babyer i alderen 0-2 år. Her er det muligt at se livestream af gudstjenesten, og hvor der er plads til at babyer kan lege.

Minikirke

Børnehavealderen

Kirken i børnehøjde. Børnene vil få mulighed for at møde Gud for måske allerførste gang. Vi læser i børnebiblen, synger børnesange til Gud og beder til ham. Vi leger og fjoller også rigtig meget. Vær velkommen i et hyggeligt fællesskab

Børnekirke

0.-3.kl.   

Vi tror på vigtigheden af at opleve Jesus på en måde, som ikke er fjern, rituel og voksen, men på en måde der både kan være legende, social og personlig såvel som inderlig og fordybende.

Tween

4.-6.kl - hver søndag (undtaget skoleferier)

Vi vil gerne give plads til, at relationer og forståelsen af, hvem Jesus er, kan vokse og udvikle sig blandt vores tweens.

Teen

7.-9.kl - hver mandag kl. 19.00 (undtaget skoleferier)

Elsker du at fyre den maks af med lovsang, hygge og snacks, og blive undervist af mennesker fra hele verden? Så kom og hyg dig med os i Teen lokalet på mandag kl. 19.00!

Torsdagsklub

2.-6. klasse, hver torsdag kl. 18.30-20.15

Et trygt fællesskab med plads til alle. Sjove aktiviteter, historier og sange om Jesus. Nærværende medarbejdere. Læren om dig selv og relationer. Pris: 100 kr. årligt Tilmelding på www.akbu.dk Kontakt: torsdagsklub@outlook.dk. Følg os på Facebook: Torsdagsklubben

KIB Young

Fællesskab for unge mellem 17-25 år.

KIB Young er for dig som er mellem 17-25. Måske er du lige kommet hjem fra efterskole eller går i gymnasiet, det kan være du er i gang med en erhvervsuddannelse eller arbejder? Uanset hvad er der plads til dig i KIB Young og helt sikkert nogle du kan connecte med. Vi sætter fællesskab, sjov og hygge højt og vil bygge et fællesskab hvor vi kan være dem vi er, mens vi sammen følger efter Jesus. Vi glæder os til at se DIG! For mere information tilmeld dig Facebook gruppen ‘KIB Young’

Ungdomsvelsignelse

8 kl.

Har du et barn, som går 8. klasse og gerne vil ungdomsvelsignes her i Kirkeibyen? Forud for forløbet er der ugentlig undervisning om centrale emner om den kristne tro og vores kirkelige tradition. Der lægges stor vægt på at de unge får en erfaring af, hvad kirke er og får mulighed for at udforske troen i fællesskab med andre. Forløbet begynder i oktober og ungdomsvelsignelsen foregår palmesøndag. Tilmeld dig til info@kirkebyen.dk.