Hver uge

Kirke alle ugens dage - for børn, unge, voksne og seniorer

Det sker

KIB start

Vi ønsker at alle, som har lyst til at blive en del af Kirkeibyen, får den allerbedste start! KIB-start er for dig der ikke er i en KIB-gruppe, men godt kunne tænke dig det. KIB-start er også for dig, der er ny og gerne vil lære nogle at kende. Vi mødes hver 2. onsdag (i ulige uger) fra kl. 18:30-20:30 i Kirkeibyens mødelokale på 2. sal.

Gudstjeneste (dansk)

Hver søndag kl. 10.30 (+børneprogram)

Community

BESØGSTJENESTE

Har du brug for et besøg? Er du syg, eller står du i en anden akut eller sårbar situation, og har brug for et besøg - Så vil vi gerne tilbyde, at en fra vores besøgsteam i Kirkeibyen tager kontakt til dig! Kontakt kirkens kontor på mail: pr@kirkeibyen.dk, eller på tlf nr. 24342615 (man-tor kl.9-13)

Sunday service (in English)

Every Sunday @ 19.00

KIB grupper

De mindre fællesskaber i Kirkeibyen

Om du er ny i troen eller kirken, eller om du har været kristen i mange år, er KIB-grupper noget for dig! https://www.kirkeibyen.dk/kib-grupper

KIB bøn - for alle

Hver mandag kl. 19-20

Cafétræf

For alle

Til Cafétræf er der sang og musik, foredag, undervisning, vidnesbyrd, bøn og fællesskab. Tirsdage i ulige uger kl. 14.30-16.30. Vel mødt!

Strikke hygge

Tirsdage i lige uger kl.19.00

Vi mødes i Samværkets café. Man kan selvfølgelig også hækle eller andet kreativt . Vi sørger for the, kaffe og vand og du er meget velkommen til at tage snacks med til dig selv. Du kan komme som det passer dig, du er ikke forpligtiget til at komme hver gang.

Det sker for børn og unge

Minikirke

3-5 år, hver søndag

Kirken i børnehøjde. Børnene vil få mulighed for at møde Gud for måske allerførste gang. Vi læser i børnebiblen, synger børnesange til Gud og beder til ham. Vi leger og fjoller også rigtig meget. Vær velkommen i et hyggeligt fællesskab

Børnekirke

6-9 år, hver anden søndag (ulige uger)

Vi tror på vigtigheden af at opleve Jesus på en måde, som ikke er fjern, rituel og voksen, men på en måde der både kan være legende, social og personlig såvel som inderlig og fordybende.

Tween Club

10-12 år, hver anden søndag (ulige uger)

Vi vil gerne give plads til, at relationer og forståelsen af, hvem Jesus er, kan vokse og udvikle sig blandt vores tweens.

Teen Club

13-16 år, hver mandag kl. 19.00

Elsker du at fyre den maks af med lovsang, hygge og snacks, og blive undervist af mennesker fra hele verden? Så kom og hyg dig med os i Teen lokalet på mandag kl. 19.00!

Torsdagsklub

2.-6. klasse, hver torsdag kl. 18.30-20.15

Til Torsdagklub kan du forvente sjove aktiviteter, et møde med Gud, genkendelighed og fællesskab.

KIB Young

Fællesskab for unge mellem 17-25

Vi mødes 3 onsdage om måneden og en fredag. Er du interesseret i at blive en del af KIB Young så kontakt Elisabeth Rostved er@kirkeibyen.dk.