Mandag, 14/01

Hej, mit navn er Rebekka, 44 år gammel! Har været gift med Jesper i 17 år og er mor til 5 vidunderlige børn i alderen 4-10! Jeg elsker at se en god film eller læse en bog. Jeg elsker virkelig at være mor med hele mit hjerte, og jeg tror, at det at være mor er mit højeste kald i denne sæson af mit liv – børn er den største gave og en velsignelse fra Herren!

 

 

 

Salme 127:3-4
“Børn er en gave fa Herren, efterkommere er en velsignelse. De børn, man får i sin ungdom, vil være til hjælp, når man bliver gammel.”

Mit job er at tjene børnene og skabe en atmosfære, hvor de føler sig elsket, sikre og hjemme, og hvor jeg kan vise noget af Guds kærlighed og principper for livet i dagligdagen. Jeg elsker skriftstedet fra Markus 10: Lad børnene komme til mig, du må ikke hindre dem. Og Jesus lagde hænderne på dem og velsignede dem.

Det er også derfor, jeg har valgt at blive involveret i Minikirke; at investere i den næste generation. Vise Guds hjerte. Vigtigheden af at bringe børn in i Guds hus fra en tidlig alder. At gøre forældrene opmærksomme på den betydningsfulde rollemodel, de udviser i deres måde at agere og tale på i dagligdagen. At inspirere og opmuntre dem og tilføje værdi til forældre og børn. Børn er så åbne og forstår meget mere, end vi indser. Jeg længes efter at se en stærk og sund kristen familie, som ikke kun tror, men udlever Guds principper for livet.