Lørdag, 12/01

Jeg er Simon og gift med Amy fra Skotland på 8. År med tre herlige børn. Jeg elsker kirke og alle de mennesker man møder igennem den. Mit yndlingssted er på sofaen med en god Marvel-film eller -serie på skærmen.

 

 

 

 

Ordsprogenes Bog 27:17
“Som jern skærper jern, sådan skærper gode venner hinanden.”

Gennem en tid, som udfordrede mig på en masse planer, har jeg virkelig oplevet værdien af relationer. Når vi sætter relationer (Gud og mennesker) først, så følger vækst og udvikling helt naturligt. Jeg har mennesker omkring mig, som kan hjælpe mig op, når jeg falder og mennesker, som hepper på mig i tider af medvind.

Hvilke mennesker har du tilladt at komme helt tæt på dig?

Når jeg giver mig til relationen med Jesus vokser jeg – helt uden at stræbe efter det. Når jeg giver mig fuldt ud til menneskerne omkring mig, så vokser jeg – og det gør dem omkring mig også. Min åbenbaring har været, at det med discipelskab og det at have nogle at vandre gennem livet med, er nødvendigt ikke bare for at lære og blive større indvendig – men også for at kunne fastholde en sund tro.

Jeg har tro for at vi som kristne opnår dybere forståelse af hvad sandt discipelskab er ved at give os til Gud og hinanden. Hvem kan du tage under dine vinger i den kommende sæson? Hvem kan du tro på, tro med og tro for? Jeg tror at vi som missional og karismatisk kirke har en vigtig opgave i at formidle og dele de gode nyheder med hver vores verden – men vi kan ikke gøre det uden Jesus, hinanden eller kirken. For vi er skabt til fællesskab med både Gud og mennesker.