Fredag, 11/01

Vi har været familie siden 1996, og haft vores gang i Seest og Kirkeibyen i mange år. Vi har tre børn på 14, 18 og 19 år. Til dagligt arbejder vi begge med mennesker, og glæder os samtidig også over at bidrage med samtaler og weekendkurser til par i vores kirkefællesskab. 

 

 

 

1.Kor. 13 4-7
“Kærligheden er barmhjertig og venlig. Kærligheden er ikke misundelig, ikke pralende eller indbildsk. Den er ikke uanstændig eller indbildsk. Den lader sig ikke ophidse og bærer ikke nag. Den sørger, hvis nogen lider uret, men glæder sig når sandheden sejrer.”

I 2019 ønsker vi fortsat at bidrage til, at familiebånd og relationer i vores kirkefællesskab yderligere må styrkes. En tryg og dynamisk familieramme er det bedste, vi kan give os selv og ikke mindst vores børn og de relationer, vi er en del af. Robusthed kommer af erfaring med at være i livet også på trods – og bruge vores erfaringer, positive som udfordrende, til at blive endnu mere livsduelige.

Vi tror på, at vi som par og familier med fordel kan have følgeskab med andre gennem de omstændigheder, livet giver os.

Hvem inspireres du af?
Hvem inspirerer dig?

Uanset hvilken familieramme du er sat i, kan du både være en ressource for andre og modtage fra andre:

  • Bed for åndelige fædre og mødre i alle aldre, der rejser sig og tager medansvar for deres egen generation og næste generation i form af bøn, samtaler og følgeskab.
  • Bed for vores mange børnefamilier, at de må få styrke og visdom til at navigere og prioritere klogt i den hverdag, de er i hjemme, på arbejde og i vores fællesskab.