Torsdag, 10/01

Min familie og jeg har været en del af Kirkeibyen gennem de sidste 11 år, før det, var vi med til at starte en ny kirke i København. At fortælle andre mennesker om hvem Jesus er og hvad Han har gjort og kan gøre, er noget af det jeg holder allermest af.

 

 

 

 

2.Korinterbrev 8:9
“Tænk på, hvordan Jesus viste sin kærlighed og nåde. Han var rig, men blev fattig for jeres skyld, for at I ved hans fattigdom kunne blive rige.”

Guds nåde + Glædesfyldt taknemlighed = Generøsitet

Mærker du taknemligheden til Jesus boble i dit hjerte? Er du fyldt af glæde over den kærlighed og nåde Jesus har demonstreret? Jesu eksempel på en givende livsstil og taknemligheden til ham for hans offer ved at komme til jorden og dø på korset, er den stærkeste kilde til generøsitet. Må du, på samme måde som Jesus har været generøs overfor dig, være generøs overfor andre mennesker! En generøs livsstil handler ikke kun om at være storsindet, rundhånet og gavmild. Det er mere end at give… Det er en attitude… Et karaktertræk… En livsstil…

Bed Gud om at hjælpe dig til at have en generøs tilgang til livet og de mennesker du færdes bland. Tak Gud for, at i Ham er du rig pga. den kærlighed og nåde Han har vist dig i Jesus Kristus. Bed for de mennesker som er i internationalt missionsarbejde (Rumænien, Zambia, Pakistan og Togo). Bed om en anledning til at fortælle et andet menneske, at det er værdifuldt og elsket.