Tirsdag, 8/01

Sammen med min mand og 2 børn har vi været 10 år på Filippinerne, hvor vi tjente under en missionsorganisation (UMO). Nu, nyder jeg at kunne hjælpe praktisk på Bibelskolen. Med en støvsuger i hånden, er jeg klar til at bede for stedet. Tjenestemæssigt tjener jeg i bøn og forbøn, det gør jeg sammen med Tine Holm, som er en fantastisk kvinde. Hun brænder for det profetiske og er super skarp i det.

 

 

Efeserne 3:19
“Jeg beder om at vi virkelig må kunne tage imod Kristi kærlighed, der overgår menneskelig fatteevne, så vi fuldt ud kan opleve alt det, Gud har til os.”

Hver morgen beder jeg det her vers for min familie. I sidste uge oplevede jeg Guds ledelse og omsorg for min søn. John havde på Landslejren blevet opfordret til at læse en specifik bog. Han bad til Gud at hvis han skulle læse bogen, måtte han få den på en “random” måde. I sidste uge fik min mand Johannes lige præcis den bog af sin engel i pakkeleg. John tog det som et tegn på, at Gud ønskede at han skulle læse den. Et fantastiske bønnesvar vi har oplevet i kirken er, helbredelse af et betændt ben, som ikke ville hele. Personen kom igen og igen og bad om forbøn under gudstjenesten (som vi bl.a. tilbyder under lovsangen). Gennem den udholdende tro, helbredte Gud fuldstændig benet.

Jeg håber, at det opmuntrer dig til, at være udholdende i dine bønner. Hvis Gud ikke svarer første gang, så bliv ved. Vi forbedere er klar til, at stå i tro sammen med dig.

 

 

 

Husk: Bøn i Kirkeibyen Kolding i dag kl. 19.15 – 20.00.