Fredag, 25/01

Jeg er 29 år gammel og læser teologi på deltid samt arbejder som handikaphjælper på deltid. Derudover leder jeg ungdomsgruppen Cutting Edge og ungdoms eventet The House i Kirkeibyen, og det er her jeg virkelig finder glæde og mening.

 

 

 

 

Romerne 15:13
“Jeg ønsker for jer, at Gud, som er grundlaget for alt håb, vil fylde jer med glæde og fred i jeres tro og give jer en stærk forventning ved Helligåndens kraft.”

Visionen for The House er at skabe et miljø, hvor unge mennesker har mulighed for at møde Jesus. Begivenheden består af: at budskabet om Jesus bliver delt, et miljø bliver faciliteter, hvor unge mennesker kan indgå i en relation med Gud gennem lovsang, og der skabes en platform i form af vores café set up, hvor relationer kan opbygges. Vi tror på, at det er vigtigt for den unge generation at have det sjovt sammen i Jesu nærvær. Derfor har vi også forskellige lege og konkurrencer i løbet af aftenen.

Vores bøn for 2019 er, at flere og flere unge mennesker vil lære Jesus at kende, opbygge en relation med ham og med andre unge mennesker, som har samme passion for Gud. Vi beder om, at The House må være et sted, som kan hjælpe med at faciliteter dette.