Onsdag, 23/01

Hej, jeg er gift med Ulrik, og vi har 2 skønne børn. I kirken leder jeg de områder, der fokuserer på social retfærdighed og støtte til det lokale samfund, hvor nogle af de områder er under stadig udvikling. I øjeblikket omhandler det, Familie netværket, et praktisk team, Nærværket, julehjælp og at samarbejde med forskellige grupper såsom Gademix og andre grupper der fokuserer på de sårbare folkegrupper i Kolding by. Jeg leder også administrationen for Apostolsk Kirke i Danmark.

 

Mattæus 25:34-40
”Da vil han svare dem: ‘Det siger jeg jer: Hvad I har gjort imod selv den mest oversete af dem, som er mine, det har I også gjort mod mig.’” 

Vi har gennem årene i Familienetværket oplevet mange mirakler, hvor mennesker er blevet helbredt, er kommet i beskæftigelse og har fået deres børn hjem fra anbringelser, bare for at nævne nogle eksempler, men det bedste af det hele er alle dem, der har mødt Jesus og oplevet at få håb og tro på fremtiden på trods af deres umulige omstændigheder. Vi ved, at Jesus kan være alt det for dem, som de længes efter. Han kan gøre meget mere for familier og enkeltpersoner, end vi nogensinde vil være i stand til.

Vi har en tro på, at dette arbejde kommer til at vokse yderligere, så vi kan få lov til at give håb og fremtid til endnu flere mennesker, både voksne og børn. Vi tror på, at endnu flere mennesker vil få foden inden for i Guds rige.