Mandag, 21/01

Jeg er en energisk smilende kvinde, som i 2017 blev gift med den mest dejlige afrikanske mand Peter Mwabala. Jeg elsker at være aktiv gennem dans og fodbold og ikke mindst at tage på eventyr og se Guds natur rundt omkring i verden. Jeg er Tween leder i Kirke i byen, og har et stort hjerte for at se unge i denne generation blomstre og vide at de har stor værdi i Guds plan.

 

 

1.Timoteusbrev 4:12
“Lad ingen se ned på dig, fordi du er ung, men vær et forbillede for de troende både med dine ord og med dit liv. Vær et godt eksempel for dem, når det gælder kærlighed, trofasthed og renhed.”

Jeg har et stort ønske om at børnene i vores kirke, af egen lyst, får et bedre kendskab til Guds kærlighed og udvikler en tættere relation til ham. Uanset baggrund, livssituation, og andre omstændigheder, skal børnene føle sig velkomne og trygge i fællesskabet i Tween. Vi vil gerne nå helt derind i børnenes tanker, hvor det kan gøre ondt, for så at kunne stå sammen med dem, og nå til sejr! De skal mærke, at de har værdi, og at de kan komme som dem de er.

Vi står i tro for, at 2019 må blive året, hvor Tween børnene yderligere rykker sig i deres relation til Gud, og at en endnu større længsel af Guds kærlighed må røre sig i deres hjerter.