Lørdag, 19/01

Livet er en gave og jeg prøver at leve det ud maximalt. Det kunne betyde at springe ud fra en flyvemaskine eller at læse godnathistorie for mine børn. Jeg elsker at være kreativ, at være skør og at danse rundt i huset. Jeg elsker mennesker og kirke. Mest, er jeg taknemmelig for at opdrage 3 børn sammen med min skønne mand Simon.

 

 

 

Salme 103:10-12
“Han giver os ikke løn som forskyldt, straffer os ikke i forhold til vore synder. Så højt som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der har ærefrygt. Så langt som østen er fra vesten, har han fjernet vore synder fra os.”

Min 4-årige søn havde et raserianfald i Føtex. Vi fik en snak om hvor venlig og en sød dreng han er, og hvordan at folk ville se ham som noget andet, når han var uartig. Vi krammede hinanden og alt var godt igen. Et øjeblik senere siger han i den mest milde stemme, at Jesus var ked af det i hans hjerte, og spurgte om hvordan han kunne gøre det godt igen? Vi fik en lille snak om tilgivelse. Han sagde undskyld til Gud og bad om tilgivelse, han kiggede derefter på mig med et stort smil! Han sagde, mor, Jesus er glad igen. Han var ellevild!

Tilgivelse er ikke betinget, men en handling baseret på kærlighed og nåde fra Gud. Det er en måde at vise Guds nåde og kærlighed på.

I det travle liv, kan vi glemme at lytte til Helligåndens hvisken. Jeg tror på at vi vil se et gennembrud i relationer, hvor tilgivelse finder sted og kærlighed tager over. Kæmper du med tilgivelse, at tilgive nogen? Er det svært for dig at tilgive dig selv og modtage Guds kærlighed og nåde? Tag noget tid i dag og lad Gud tale til dig hvor du oplever Hans godhed og mildhed.