Torsdag, 17/01

Jeg elsker at undervise, jeg elsker at være mor til den sødeste dreng og at være gift med den bedste mand. Jeg har gaver inden for administration, da det er en stor del af det, jeg gør til daglig. Jeg har et hjerte for mennesker og for at se mennesker komme sammen ind i et fællesskab.

 

 

 

1.Thessalonikerbrev 5:11
“Altså bør I opmuntre og styrke hinanden, sådan som I allerede gør.”

Kirke er familie; nogle gange glemmer vi dog følelsen af det. Familie kommer sammen på mange forskellige måder og grunde. Min mand og jeg har været en del af en fællesskabsgruppe i mange år, men her efter sommeren har vi startet vores egen gruppe. Jeg tror, at hvis mennesker gerne vil høre til i en kirke, så er smågrupper vejen frem. Det er et sted, hvor du kan være dig selv og møde andre mennesker, som er det samme sted i livet. Det er en mulighed for at opmuntre og bede for hinanden. Du er ikke alene i den store mængde, der er mennesker, der står sammen med dig.

I 2019 har jeg tro for flere mennesker, der tør træde ud i at lede/være vært for en fællesskabsgruppe. Jeg ville elske at se mennesker udenfor kirken komme ind i disse mindre grupper, og derfra tage skridtet ind i den store kirke. Jeg har tro for en stærkere følelse af at høre til i vores kirke, fordi der er plads til alle.

Hvem har du fællesskab med?