Onsdag, 16/01

Hej! Mit navn er Keturah Favre, men folk kalder mig bare “Kate”. Jeg kommer fra bjergene i Schweiz og flyttede til smukke Danmark for 3 år siden for at blive trænet på IABC. Nu arbejder jeg der som praktikant og tjener med i KIB på forskellige områder. En enkeltbillet til Kolding ser ud til at være mange udlændinges skæbne…

 

 

 

Apostlenes Gerninger 2:46
“Hver dag samledes de på tempelpladsen i enhed og harmoni, og om aftenen mødtes de rundt om i hjemmene for at spise sammen med stor glæde og oprigtig ydmyghed.”

 Jeg er en rigtig kaffepige!

Nogle gange skænker jeg mig selv en kop kaffe, og duften alene inviterer mig til at have kvalitetstid med en bog, en person eller med Gud. Dette er, hvad KIB caféen står for – med hver en kop kaffe vil jeg invitere mennesker til at dele et kvalitetsøjeblik med hinanden, hvor de kan åbne deres hjerter og dele liv. Den tidlige kirke voksede på grund af lovsangen, undervisningen OG fællesskabet. I dag er vi kaldet til samme slags miljø, vi har brug for hygge. Caféteamet arbejder trofast med at tjene og få mennesker til at føle sig hjemme. Vi fortsætter med at udvide kvaliteten og variationen af de ting, vi tilbyder.

Jeg har tro for at caféen udvikles og for nye frivillige til at tage del i det. Jeg har tro for, at der bliver skabt guddommelige forbindelser og venskaber, for at mennesker bliver fundet og føler sig som en del af Guds familie – og alt dette rundt om en varm kop kærlighed.