Facebook

Sees vi imorgen? 2x Simon - en fra Fredericia og en fra Flensburg! Det bliver så godt! 😊🙌 #viersåvelsignet #kirkeibyenkolding #excellence

See you tomorrow?! 2x Simon - one from Fredericia and one from Flensburg! It will be so good!😊🙌 #wearesoblessed #kirkeibyenkolding #significantrelationship #excellence

Facebook photo

DAG 21
Bøn og faste - DAG 21 (af Amy Tind)😊
🇬🇧 English version here: https://www.kirkeibyen.dk/en/fasting/day-21/

"Har du nogensinde bedt en bøn, hvor du ønskede at Gud gjorde noget betydningsfuldt i dit liv? Nogle gange som kristne, venter vi på at Gud gør noget, vi venter på at Gud vil helbrede, forsørge eller genopbygge noget! Vi sætter al vor tro og håb på dette noget!

Som en der arbejder med Børnekirken, så får jeg en masse spørgsmål. Et af de spørgsmål jeg hører oftest er “hvorfor gjorde Gud ikke som jeg spurgte eller bad om? Måske er dette et spørgsmål, som også du undrer dig over? Jeg tror på, at Gud kan gøre alt, jeg tror, at han kan og vil gøre noget i dit liv! Men vores fokus bør ikke være i håbet på et resultat, men håbet i Jesus! Han ved hvad der er bedst for os, før vi selv gør!

I Børnekirken elsker jeg at se børnene forbinde sig med Gud. At observere dem blive overvældet af taknemmelighed, kærlighed og håb. De bliver ikke skuffet, hvis Gud ikke svarer deres bøn, bønnen om at blive forvandlet til en Pokémon, fordi de har Ham i deres liv, det er mere tilfredsstillende end et bønnesvar.

🙌 JEG HAR TRO FOR at Gud vil sætte os i brand som kirke, hvor de folk som omgiver os bemærker og ser hvad Gud gør. Gud er her og han er i bevægelse.

🙏 BEDEEMNER

At dette år vil være et år hvor vi forbinder os til Gud på en væsentligt måde. Hvor vi længes efter et dybere forhold til Ham.

At vi vil sprede håb, til vores familier og venner, ved at dele hvordan Gud har indflydelse i vores daglige liv og bringer håb ind i vores liv.📖 SKRIFTSTED

Sl. 20.8: ”Nogle stoler på vogne og ryttere, men vi stoler på Herren, vor Gud.”

Hvis du er ny i kirken og ønsker at møde en af vores præster, høre mere om vores værdier og tro eller finde ud af, hvordan du kan blive involveret i kirken, så er et intromøde noget for dig.
Venligst kontakt vores kirkekontor på tlf 24342615 eller mail info@kirkeibyen.dk og vi kan sammen finde en ny dato i Februar. Vi ser frem til at lære dig bedre at kende!

If you are new in church and would like to meet our pastors, hear more about our values and faith or find out the areas you could be involved in.
Contact our church office via phone or e-mail and we can find a common date together in February. We look so much forward to getting to know you!

Facebook photo

DAG 20
Bøn og faste - DAG 20 (af Kate Favre)😊
🇬🇧 English version here:https://www.kirkeibyen.dk/en/fasting/day-20/

"Ledt af Helligånden hver dag

Jesus sagde: Jeg siger kun, hvad jeg hører Faderen sige og Jeg vil altid gøre Faderens vilje. Det er kun dem, der lever og tjener tæt sammen end Jesus og Helligånden, hvorved dette kan ske dagligt. Som kristne idag har vi det privilegium, at kunne blive fyldt og ledt af Helligånden hver eneste dag, så vi både ønsker at gøre Guds vilje – og gør Guds vilje.

Da jeg begyndte at fordybe mig i mit arbejde med kalendere, skemaer, effektivitet og produktivitet, opdagede jeg, hvor hurtigt man kan blive fanget af bekymringer, styret af påtrængende behov og få kraft igennem egen kapacitet og koffein. Jo mere fyldt min dag er, jo mere går det op for mig, at jeg har behov for at sænke farten og finde ind i en rytme med Helligånden. Når jeg vågner om morgenen og stiller Gud spørgsmålet: Hvad ønsker du, at jeg skal gøre idag, hvem skal jeg tale med, og hvad skal jeg sige? Så har Helligånden aldrig svigtet mig, men ledt mig til meningsfulde samtaler med mennesker der har behov og til uventede muligheder, som blev til velsignelse. Det er faktisk ok, at man ikke får lavet alt, så længe du ikke går glip af det, som Gud ønskede, at du skulle gøre.

🙌 JEG HAR TRO FOR for et år, hvor vi konstant vil blive fyldt og ledt af Helligånden, til at gøre Guds vilje hver dag. At følge Hans ledelse, selv når det går imod vores egen planlægning. At tage fat i årets udfordringer med Helligåndens kraft.

🙏 BEDEEMNER

At vi dedikerer os selv igen, og at vi i 2020 bruger tid på Gud, og at resultatet bliver, at vi dagligt bliver fyldt med Helligånden.
At vi lærer at blive følsomme overfor Helligåndens påmindelser og ledelse; fleksible nok til at være drevet af Guds kraft og ikke vores egen.
At vi som kirke vil være fyldt og ledt af Helligånden, så vi kan fuldføre den mission, Gud har givet os for 2020.

📖 SKRIFTSTED

Lukas 4, 1 og 14: ”Jesus gik videre fra Jordanfloden efter at han var blevet fyldt med Helligånden, og han blev ført rundt i Judæas ødemark under åndens ledelse. (…) Jesus vendte nu tilbage til Galilæa, hvor han vandrede rundt og udførte mange mirakuløse helbredelser ved Helligåndens kraft. Inden længe blev han kendt langt uden for Galilæas grænser.”

Nyhedsmail uge 4 - Ugens bibelvers, Nyt på kontoret, Kraftværket, "By the Gate" samt Frivillighedsmarked. - https://mailchi.mp/kirkeibyen/nyhedsmail-13-skrtorsdag-middag-p-tvrs-caftrf-med-hans-berntsen-kibittogether-2689467

Facebook photo

Gå til www.facebook.com/Kirkeibyen

Agenda

Jan
26
Sun
Gudstjeneste med Simon Tind “Excellence”
Jan 26 @ 10:00 – 11:30
Gudstjeneste med Simon Pahl “Excellence”
Jan 26 @ 19:00 – 21:00
Jan
29
Wed
Cutting Edge
Jan 29 @ 19:00 – 21:30
Jan
30
Thu
Torsdagsklub
Jan 30 @ 18:30 – 20:15
Feb
2
Sun
Gudstjeneste med Mike Wilson “Vækst” + Frivillighedsmarked
Feb 2 @ 10:00 – 11:30