Rescue Rumænien

2 år siden

Så er lastbil nummer 101 sendt afsted til Rumænien. Dejligt at se, at der kommer flere og flere unge rumænere og hjælper til med at sortere, pakke og læsse. ... See MoreSee Less

Se på Facebook

2 år siden

Når alvoren rammer.
I går var vi igen i fængslet i Aiud, denne gang sammen med en gruppe unge mennesker fra Pinsekirken i Cluj.
Vi havde to møder om formiddagen, hvor vi fik lov til, at synge sammen, dele vidnesbyrd og forkynde evangeliet. Efter vores andet møde var det tid til middagsmad i officer messen.
På vej derhen lage vi mærke til nogle blodspor på fliserne i gården, vi spurgte den officer der var sammen med os hvad der var sket, hun fortalte os, at en ung mand på bare 19 år havde forsøgt at begå selvmord og var nu blevet kørt til det nærmeste hospital.
Alt dette var sket samtidig med, at vi havde holdt vores møder blot 100 meter derfra. Jeg kunne ikke lade være at tænke på at, selvom evangeliet er blev forkyndt igennem mange år på dette sted og mange hundrede måske tusinde fanger har valgt at leve deres liv sammen med Jesus, så er der stadig et kæmpe arbejde der skal gøres. Der er forsat mange mange fanger der lever i total mørke og håbløshed og derfor vælger at tage deres eget liv!
Dette faktum understreger betydningen og vigtigheden af fængselsmissionen.
Jeg vil tillade mig, at udfordre dig til at være med til at støtte missionen, ved at bede for den og støtte økonomiske.

Fakta om fængselsmissionen:
• Missionen foregår i dag i 12 udad 42 fængsler i Rumænien
• Der er to fuldtidsansatte, Liza på kontoret og Cosmin som leder arbejdet. Derudover har Christi (præst i baptistkirken) en deltidsansættelse svarende til 15 timer om ugen.
• Der er ca. 150 frivillige medarbejder med forskelligt kirkeligt tilhørsforhold.
• Der afholdes faste ugentlige møder i fængslerne i Aiud og Cluj, med bibelstudie.
• Det koster ca. 220.000 at drive missionen om året.
• Den største udfordring i forhold til at udvide missionen og derved nå endnu flere fanger er penge
• Der laves missionsturer fra Danmark, hvor det er muligt at komme ned og være en del af det arbejde der foregå. En sådan tur vare typisk en uge og koster ca. 3.000 kr
Har du lyst at høre mere om missionen er du velkommen til at skrive til Karsten Møller på km@e-mail.dk.

Vi flyver hjem i morgen lørdag kl. 13 og forventer at være i Billund kl. 23.30
Tak om du vil bede om en sikker hjemrejse.
Mange tak for forbøn gennem hele ugen, det er dejligt at opleve at der er nogen der bede for os, når vi er af sted.

Mange missionshilsner
Karsten Møller
... See MoreSee Less

Se på Facebook

2 år siden

Team udenfor porten til fængslet i Targu Mures og teamet der venter mens pas og papir tjekkes i fængslet i Aiud ... See MoreSee Less

Se på Facebook

Se mere på Facebook eller den Rumænske hjemmeside

I Rumænien har vi som kirke siden begyndelsen af 90’erne arbejdet særligt med i fængslerne.

Vi har ønsket at række ud til fangerne med et budskab om Guds kærlighed i ord og i handling. Det har betydet i gennemsnit ca. 6 årlige ture til Rumænien til de samme fængsler, hvor særligt fængslet i byen Aiud har været et fast tilbagevendende sted. Senere er også fængslet i Arad blevet et permanent sted at besøge.

Evangeliet forkyndes med vægtlægning på Guds kærlighed, nåde, og tilgivelse, og med en understregning af håb og tro på fremtiden samt menneskets værdi og værdighed. Ofte midt i en til tider næsten ubærlig hverdag! Praktisk hjælp gives hvor det er muligt – om det er til jul, med de mest basale ting – toiletpapir, sæbe, barbergrej, strømper m.v. Eller i løbet af året kuglepenne, brevpapir og frimærker – så man kan skrive til sine pårørende.

Ud over fængselsmission, besøges der nogle kirker, som vi arbejder sammen med, ligesom vi har en ungdomsklub i storbyen Cluj, som er et værested for byens unge.

Du kan kontakte Karsten Møller hvis du vil vide mere om arbejdet i Rumænien.

Hvis du ønsker at støtte dette arbejde er du meget velkommen.
Klik her og brug de forskellige betalingsmuligheder.
Mærk indbetalingen “Rumænien”.