Facebook

Kom og vær med til Kolding Sommergospel i uge 31 på Kolding Internationale Højskole. Alle kan være med uanset forudsætninger!
Ferie med masser af indhold!

Tak for en fantastisk søndag! 🤩 Og speciel tak til de ni unge der blev ungdomsvelsignet. Nåede du ikke forbi på dagen, eller kan du bare ikke få nok? Så kan du her gense hele gudstjenesten og ungdomsvelsignelsen 🎬 Vi ses på næste søndag til Påskegudstjeneste.

“Husk, at du kan følge med live klokken 10.00!” 😎 #wegolive

Facebook photo

Imorgen kl.10.00 vil der være en særlig gudstjeneste på Munkensdam gymnasium hvor 9 af vores unge (+1 på Hawaii) bliver ungdomsvelsignet!🤩🥳 Kan du ikke være der, så har vi en god nyhed til dig - WE GO LIVE på FB kl.10.00. 🎥 Det bliver en fest og vi glæder os! 🤩👏 #kirkeibyenkolding #ungdomsvelsignelse #vistreamerlive #fordimenneskerharværdi

Facebook photo

Marts har været en fantastisk måned hvor mange af os har åbnet vores hjem og det har været en rigtig god oplevelse for mange. Vi vil så gerne fortsætte med det og bygge et endnu stærkere fællesskab. Patrick Michael er et fantastisk eksempel i at være gæstfri.:-)

"For knap to år siden flyttede jeg fra København til en ny og fremmed by, Kolding.
Jeg fandt hurtigt både hus og job i byen, men havde intet socialt netværk og skulle derfor starte på ny. Som person bryder jeg mig ikke om at være påtrængende, og valgte i stedet at åbne mit eget hjem for alle, der var interesserede i fællesskab.
Det blev til en overvældende velsignelse, og jeg er i dag adskillige relationer rigere - med rum til mange flere endnu!
Døren er åben, og kaffen er klar.”
- Patrick Michael Nordfjord

Facebook photo

Go to www.facebook.com/Kirkeibyen